Montana Gold

Montana GOLD is hét perfecte gereedschap voor artiesten en creatievelingen. Het speciaal ontworpen Low-pressure systeem garandeert maximale precisie om aan de hoogste eisen te voldoen. Goed dekkende en sneldrogende Acrylaat lak. Montana GOLD maakt een nieuw niveau van gebruikersgemak mogelijk zonder bleking en gescheurde lak. Het Montana GOLD kleuren systeem is compleet op de schop gegaan en geoptimaliseerd door ons toegewijde team van artiesten en laboratorium experts om deze lijn te perfectioneren. . Montana GOLD kan aangebracht worden op canvas, hout, beton, metaal, glas of flexibele oppervlaktes.

Lage druk
Het lage druk systeem zorgt voor een hoog gebruiksgemak. De hoeveelheid controle die bereikt kan worden met deze bus heeft nooit eerder bestaan. Het Montana Level Caps systeem is speciaal ontwikkeld voor de lage druk en geeft de netste lijnen met de hoogste efficiëntie en precisie. Spuit breedtes van 0,4cm tot 25cm kunne behaald worden afhankelijk van het gebruikers niveau.

Kleuren systeem
Het Monatana GOLD kleuren systeem is compleet vernieuwd. Sommige kleuren zijn vervangen en verbeterd, en nieuwe kleuren zin toegevoegd om de kleurwaardes te optimaliseren en een vloeiende kleuren spectrum.