Caran D`Ache

Luminance 6901® kunstenaarspotloden, speciaal ontworpen door Caran d'Ache in de Fabricage van Genève met het oog op professionals in kleurenbeelden, bevestigen opnieuw de hoge kwaliteitsnormen van het Maison. De nieuwe leads zijn ontworpen voor werken die bedoeld zijn voor tentoonstellings-, collectie- en museumdoeleinden.

VOOR ALLE CREATIEVE SECTOREN

Zeer gewild bij tekenmeesters uit elke creatieve sector, het subtiele fluweelzachte effect van het nieuwe permanente potlood komt voort uit twee jaar technisch onderzoek dat in volledige geheimhouding werd uitgevoerd in het hart van de ateliers van het Maison. De delicate textuur, samen met de levendigheid van de vele recent ontwikkelde tinten, openen opwindende nieuwe vergezichten op het gebied van overlapping, gemengde technieken en gradatie.

De extreme lichtechtheid wordt bevestigd door de meest rigoureuze tests, die de topresultaten van Luminance 6901 en de internationale ASTM D-6901-certificering hebben opgeleverd.

Met Luminance 6901® heeft Caran d'Ache de prestatie geleverd om simpelweg het meest lichtechte kleurpotlood te creëren dat ooit is ontworpen.

GEMAAKT IN ZWITSERLAND

De lijn is gemaakt volgens de criteria van het Swiss Made-label en milieuvriendelijke normen, en vormt daarmee een extra demonstratie van het standvastige ethische engagement van het Maison.