Glass PaintGlas is overal. Onze ramen zijn ervan gemaakt, onze huizen hebben vazen die ervan gemaakt zijn, de flessen waar we uit drinken en zelfs de potten waar ons voedsel in zit zijn van glas. Of het nu gaat om een beetje extra privacy door een raam te frosten, wat creatieve upcycling of wat oude glazen huisaccessoires opnieuw leven in te brengen, de Montana GLASS PAINT is precies wat u nodig hebt om kleur aan glas toe te voegen terwijl u geniet van de transparantie van licht. Montana GLASS 250ml is op nitro-acryl-combi gebaseerde verf die onder lage druk wordt geleverd in een spuitbus van 250ml. De 9 beschikbare kleuren drogen op tot een semi-transparante, matte afwerking. Hierdoor wordt het mogelijk licht door het gelakte glas te laten passeren en de kleur aan te brengen waarop het is aangebracht. Hoe meer lagen er worden aangebracht, hoe minder licht er door het object kan passeren.

Eenmaal goed geschud gedurende 3 minuten voor gebruik, is deze sneldrogende verf stofdroog in 3-5 minuten, droog in 1 uur en volledig uitgehard in 24 uur. Droogtijden kunnen variëren afhankelijk van de omgevingstemperatuur, vochtigheid en coatingdikte. Montana GLASS 250 ml kan worden gebruikt in combinatie met andere synthetische of acrylverven zodra het volledig is uitgehard.

Wanneer toegepast op 20 – 30 cm afstand van uw object, maakt de Montana Flat Jet-spuitmond het bereiken van elegante matte of melkglaseffecten gemakkelijk voor gebruikers van elk niveau. Verander gewone glazen sieraden of glazen ornamenten in wonderen van zeeglass met extra duurzaamheid dankzij de sterke hechting van GLASS PAINT. Droog, schoon en vrij van stof, olie of vetten is de ultieme manier om uw glazen oppervlak voor te bereiden en een lange levensduur te garanderen. Breng Montana VARNISH aan voor dat extra beetje hulp tegen UV licht, krasbestendigheid en algemene weestand tegen de elementen. We raden aan te testen op compatibiliteit op een niet-zichtbaar stuk of een stuk afval van uw glas materiaal voordat u het gaat gebruiken. Niet aanbevolen voor gebruik op oppervlakken van acryl of plexiglas. Was met de hand en vermijd het aanbrengen op oppervlakken van objecten die in direct contact komen met verbruiksgoederen en dranken.